Til forsiden
Printvenlig side
Sitemap
Læs højt
Intranet
Medlemslogin
Til forsiden
 
Hej Redaktion

Jeg arbejder i Dansehallerne på Carlsberg, hvor jeg arbejder med de forskellige forestillinger, vi har i løbet af sæsonen.
Jeg skriver til jer, fordi vi i maj måned har et stort program (THOUSAND THREADS - A SPECIAL BUNDLE) med internationale danseforestillinger og herunder en række forestillinger under navnet Silver Threads.

Silver Threads dækker over forestillinger med medvirkende over 50 år. Vi har i Dansehallerne et særligt ønske om at sætte fokus på alder, og der har internationalt set også været fokus på dette område i takt med at befolkningen bliver ældre og ældre, hvilket også gælder for dansere. Og vi vil gerne med dette tiltag vise, at dans også kan være med ældre og ikke kun unge medvirkende. På den måde afspejler den generelle udvikling i befolkningens alder sig også inden for vores område.

I vores store maj-program har vi således en række forestillinger indenfor dette tema, som jeg tænker måske kunne være interessant for jer og jeres læsere at kigge nærmere på.

Jeg har derfor skrevet lidt om de enkelte forestillinger i nedenstående og sat et par links ind til mere information. Jeg kan sige at fælles for forestillingerne er, at de er både rørende, bevægende og sjove, og det er fantastisk livsgivende at se ældre dansere på scenen, samt at se hvordan temaet alder bliver fortolket af de medvirkende dansere.

Der er bla. et dobbelt-program med to værker (What age are you acting? & Journey) Her kan man bl.a. opleve en 89-årig svensk danserinde, som danser en rørende duet med en 32-årig ung mand.
I den anden forestilling (50 Acts) tager en af dansens grand old ladies fra England fat på sin alder og tager et livligt og humoristisk stand-up lignende opgør med aldersdiskrimination.
http://www.dansehallerne.dk/journey-og-what-age-are-you-acting.html
http://www.dansehallerne.dk/50-acts.html

Der er også her en lille trailer til en af forestillingerne, som jeg synes er virkelig fængende - det er med den 89 årige danserinde: http://vimeo.com/64138619

Jeg skal også huske at sige at i forbindelse med forestillingerne er der mulighed for at købe en teatertapas med cava og canape, og på den må de kan man få en hyggelig aften med både middag og forestilling.

Mange hilsner
Camilla Bølling, DansehallerneDen nye Guldalder ApS. : Sydtoftevej 20  : 2860 Søborg : Tlf. 26 75 41 14  : mail: info@dennyeguldalder.dk